Hur går mötet med läkaren till?

Det är ditt testsvar som är underlag för att få ett e-recept. När du hämtar ditt positiva testsvar hos oss finns det tydliga länkar som tar dig vidare till vår partner, KRY.se, en digital vårdcentral. En läkare hjälper dig med e-recept via ett videomöte eller ett digitalt hälsoformulär. När du klickar dig vidare från oss får du automatiskt med dig ditt testsvar och analysnummer som är läkarens underlag för att skriva ut ett e-recept. Inga personuppgifter sickas över. Denna överföring är säker och krypterad. Allt sker digitalt, via dator, smartphone eller läsplatta, på tider som passar dig.

Hos KRY.se loggar du in med e-legitimation/mobilt bankId för att legitimera dig så att läkaren vet att det är dig som denne hjälper. Har du fått ett positivt svar för mykoplasma eller bakteriell vaginos så får du fylla i ett digitalt hälsoformulär som en läkare granskar. Har du fått ett positivt svar för klamydia så får du boka videomöte med en läkare inom 4 timmar. Om inga hinder finns, tex allergier, graviditet, kan läkaren skriva ut ett e-recpet som du kan hämta ut på ditt närmsta apotek. Allt inom 24 timmar.

Kostnaden för detta är 250 kr. Kostnad för eventuell medicin tillkommer. Allt sker digitalt via din dator, smartphone eller läsplatta.

Detta helhetskoncept kommer att utvecklas och gälla för fler tester men också om du har fått ett negativt svar men ändå har kvar symptom. Vi vill på detta sätt hjälpa dig till rätt vård - online.