Hur bokar man en utbildning i HLR?

På vår hemsida för utbildningar http://hlr-hjartlungraddning.se finns alla våra utbildningar. På denna sida finns även ett flertal kontaktformulär som du kan använda. Det bästa är om du här anger så mycket information som möjligt såsom - Vilken utbildning är ni intresserad av? Finns det speciella önskemål för era behov? - Hur många personer ska utbildas? - Var i Sverige befinner ni er? - Vilken kunskap finns sedan tidigare? - Ange gärna önskemål om tidpunkter för utbildning.

Kontaktformuläret kan du hitta direkt här: http://hlr-hjartlungraddning.se/Kontakta%20oss.html