Powerheart G5 larmar och lyser efter att jag haft den i bilen, varför?

Orsaken kan vara att hjärtstartaren har förvarats i felaktig temperatur. Det är vanligt under vintertid. De rekommenderade temperaturgränserna är 0-50 C. Många gånger har man lämnat hjärtstartaren i ett fordon över natten. På morgonen märker användaren att enheten piper och ger ett felmeddelande att ”underhåll krävs”. Man kan då enkelt avhjälpa detta genom att förvara din Powerheart G5 inom normala lagringstemperaturgränser, felet kommer då upphöra vid nästa självtest. Man kan även manuellt åtgärda det med hjälp av diagnostikläget. Viktigt att veta är att hjärtstartaren fortfarande kan utföra en räddning även om detta underhållsmeddelande anges.

Läs mer i snabbinstruktionerna, Quick Tips, om G5 för mer information om hur du avhjälper felet, eller se diagnostikläge, meddelanden i avsnittet Felsökning i din Powerheart® G5 AED användarhandbok. För ytterligare frågor eller funderingar, kontakta oss.