Chatta med oss

Klickar du på den gröna hjälp-knappen längst ner till höger i webbutiken öppnas en liten ruta. Här kan du skriva din fråga och finns det relevanta svar i vår databas kommer dessa att presenteras för dig. Finns inget svar kan du antingen lämna ett meddelande till oss, är vi online kan du chatta direkt med oss. Vi har inga angivna öppettider för kundservice, däremot försöker vi hålla öppet så mycket som möjligt och det gäller även kvällar och helger. Vi svarar även på mejl även under kvällar och helg så fort vi kan.