Lösenord / login fungerar inte

Under v 16 2017 bytte vi IT-system "bakom" Akutbutiken.se. Alla kunder som fanns registrerade hos oss flyttades då över till vårt nya system. Alla uppgifter flyttades över men lösenorden slutade att fungera. Detta visste vi skulle hända och vi skickade ut ett mejl med informationen att du kan prova be systemet om ett nytt lösenord när du loggar in i den nya webbutiken alternativt skicka ett mejl till oss så hjälper vi dig med ett nytt lösenord.

När du loggar in i den nya webbutiken ber vi dig att gå till "mina sidor" och uppdatera dina uppgifter. I det nya systemet kan du ha flera olika leveransadresser, specifik fakturaadress m.m.